Diensten Test 2


Verschillende oorzaken kunnen er toe leiden dat u de grip op uw dagelijks leven kwijt bent. Wanneer u niet (meer) op eigen kracht de problemen kunt aanpakken dan kunt u bij SANE Welzijn terecht voor individuele begeleiding, coaching en trainingen. Samen zoeken wij naar oplossingen en mogelijkheden om uw zelfstandigheid te behouden en hoe u weer grip krijgt op uw eigen leven.

Heeft u praktische vragen en wilt u graag advies? Maak dan gebruik van onze spreekuur. De medewerkers van SANE Welzijn helpen u graag verder.

Heeft u behoefte aan hulp, advies en ondersteuning? Dan kunt u bij SANE Welzijn uw ondersteuning ook particulier inkopen.

Laagfrequente ondersteuning

Plan een terugbelafspraak

Samen met een professionele casemanager gaat u aan de slag om uw persoonlijke doelen te behalen en weer controle te krijgen over uw eigen leven.

Individuele ondersteuningstrajecten

Plan een terugbelafspraak

Wilt u werken aan uw doelen maar weet u niet waar u moet beginnen? Of wilt u werken aan uw identiteit door terug te gaan naar uw kern, ontdekken wie u bent en wilt zijn? Meld u dan nu aan voor één van onze trainingen!

Training en Coaching

Info & Aanmelden