ONZE DIENSTEN


 

 

Verschillende oorzaken kunnen er toe leiden dat u de grip op uw dagelijks leven kwijt bent. Wanneer u niet (meer) op eigen krachten de problemen kunt aanpakken en wanneer u niet de geschikte hulp kunt krijgen vanuit uw eigen omgeving, dan kunt u bij Sane Welzijn terecht voor individuele begeleiding die geboden wordt vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO).

Sane welzijn biedt maatschappelijke ondersteuning en begeleiding aan op basis van een persoonsgebonden budget (PGB), die afgegeven wordt door uw gemeente. Een PGB is een budget van de overheid waarmee mensen zelf hun zorg kunnen inkopen die zij nodig hebben. Er kan gedacht worden aan begeleiding, persoonlijke verzorging, hulpmiddelen en voorzieningen. Iemand met een PGB is vrij om zelf de geschikte zorgverleners te selecteren en in te huren.

Samen met de Casemanager wordt er gewerkt aan de doelen zoals vermeld in uw persoonlijk plan. Deze doelen kunnen variëren van aard, maar zullen altijd in het teken staan van uw zorgbehoefte. Samen zoeken wij naar oplossingen en mogelijkheden om u zelfstandigheid te kunnen behouden en u weer grip krijgt op uw leven.